У початок

Благодійність: за місяць WOG зібрано 2 млн в рамках акції «Дорога добра»

У рамках акції «Дорога добра», яка стартувала на початку липня, вже зібрано 2 млн грн з 2,5 млн. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Залишилось ще трошки – і нашої мети буде досягнуто, адже вже 2 мільйони з 2,5 млн грн зібрано в межах благодійної ініціативи «Дорога добра». Пишаємось вашими добрими серцями й нашим спільним результатом», – йдеться у повідомленні.

Як писав раніше enkorr, традиційний благодійний проєкт мережі АЗК WOG «Дорога добра» цього разу спрямовано на порятунок життя дітей, котрі постраждали через війну. Цьогорічна мета проєкту – зібрати на лікування таких дітей 2,5 млн грн

Його звичний атрибут – фіолетові горнятка з єдинорогами, в які впродовж акції можна буде замовити напої. Кошти з продажу цих горняток якраз і буде спрямовано на допомогу дітям, які постраждали внаслідок війни.

Як пояснюють у WOG, долучитися до проєкту може кожен: потрібно лише придбати на будь-якому АЗК мережі напій у благодійному фіолетовому горнятку з єдинорогами.

Як відомо, за 2,5 тижня благодійної ініціативи «Дорога добра» мережа АЗК WOG разом із пасажирами українських швидкісних поїздів зібрали мільйон гривень на лікування дітей.

Еnkorr також повідомляв, що з 13 травня в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Раніше повідомлялося про те, що хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти