У початок

Благодійність: WOG придбала медичні препарати для дитячої лікарні

З 13 травня в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Кожні дві гривні від вартості гарячих напоїв у WOG CAFE в «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» компанія WOG перераховує на лікування дітей, які постраждали від війни. Спільними зусиллями за короткий строк вдалося зібрати кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для однієї з лікарень, де рятують поранених дітей. До 31 серпня зробити добру справу зможуть й інші пасажири швидкісних поїздів», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, соціальна ініціатива для клієнтів WOG CAFE в «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» стартувала 13 травня 2022 року. Її організаторами виступила мережа АЗК WOG спільно з «Укрзалізницею» і БФ «Твоя опора».

Як зазначають у компанії, кошти, що зібрали за цей час, спрямували на закупівлю препарату «Альбувен» для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні, яка від початку війни рятує поранених дітей. Цей лікарський засіб – кровозамінник і білкова фракція плазми крові – застосовують після операції для відновлення й підтримки циркуляції крові при проявах недостатності об’єму. Він допоможе врятувати дітей, чиє життя й здоров’я війна поставила під загрозу.       

«Попри те, що кількість потенційних учасників соціальної ініціативи обмежується лише пасажирами швидкісних поїздів, перші результати показали, що маленької допомоги не буває. Всі великі справи складаються з маленьких кроків. Кожен має змогу творити добро там, де це можливо саме цієї миті.  А кожна гривня, передана на добру справу, сьогодні важлива як ніколи», – підсумували у WOG.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти