У початок

Благодійність: KLO придбала обладнання для військового шпиталю у Харкові

Хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Про це йдеться у повідомленні мережі на сторінці у Facebook.

Як зазначають у компанії, кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

«Тримачі для мікроголок, які ми передали разом із БФ Ukrainehilfe Salchendorf, – особливо делікатні інструменти. Вони підпружинені й спеціально збалансовані, що дає хірургові змогу безпечно поводитися під час операції. Ми щиро сподіваємося, що наша посильна допомога допоможе лікарям у їх нелегкій справі й врятує не одне життя», – кажуть у KLO, додаючи, що важко переоцінити внесок медиків у перемогу, які з перших днів бойових дій рятують бійців і постраждалих від обстрілів мирних жителів, не шкодуючи себе і оперували по кілька діб без сну.

Довідка enkorr

Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (Харківський військовий шпиталь) — регіональний багатопрофільний медичний заклад, що надає високотехнологічну допомогу військовослужбовцям як у стаціонарі, так і в польових умовах.

Харківський військовий шпиталь має понад 140-річну історію, пройшов Першу й Другу світові війни.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти