У початок

Благодійність: WOG зібрала на лікування дітей мільйон гривень

За 2,5 тижня благодійної ініціативи «Дорога добра» мережа АЗК WOG разом з пасажирами українських швидкісних поїздів зібрали мільйон гривень на лікування дітей, які постраждали через війну. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у Facebook.

«1 мільйон гривень на лікування дітей, що постраждали внаслідок війни, ми вже встигли зібрати за 2,5 тижня благодійної ініціативи «Дорога добра». Кожна гривня – це шанс на одужання й життя, дякуємо кожному, хто вже долучився до збору», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у WOG, найімовірніше, акція триватиме до 3 жовтня 2022 р. або може закінчитись разом із закінченням благодійних горняток, що з них пасажири п’ють каву, частина коштів за яку йде на добру справу.  

Як писав enkorr, з 13 травня в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Раніше повідомлялося також про те, що хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти