В начало

На Київщині розшукують чоловіка, який погрожував вбити оператора АЗС

Правоохоронці шукають зловмисника, який на АЗС на Київщині погрожував фізичною розправою. Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook.

«Поліцейські Київщини розслідують обставини конфлікту на автозаправці неподалік села Бзів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба поліції області, 8 червня близько 12:16 години у поліцію надійшло повідомлення про те, що у приміщення заправки зайшов чоловік у камуфляжній формі, маючи при собі колонку, він голосно слухав музику, конфліктував і погрожував працівникам станції.

Правоохоронці прибули на місце події й опитали присутніх. Правопорушник покинув автозаправну станцію до приїзду поліцейських.

«Працівники автозаправки повідомили, що робили громадянину зауваження. Однак чоловіка це обурило, і він почав нецензурно висловлюватися й погрожувати фізичною розправою, а згодом покинув приміщення», – кажуть у поліції.

Слідчі за фактом погрози вбивством розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України). Наразі правоохоронці встановлюють місцеперебування зловмисника.

Як повідомляв enkorr раніше, на Миколаївщині зловмисник отримав 5 років в’язниці за крадіжку грошей з АЗС. Видання також писало, що у Києві на оператора автозаправної станції (АЗС) напав зловмисник із ножем, який вимагав наповнити бензином його бутель з-під води.

Нагадаємо, до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС, а також в Ужгороді затримали чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який хуліганив на АЗС і погрожував працівникам станції.

Enkorr також повідомляв, що на Житомирщині отримав підозру чоловік, який пограбував АЗС, а в Черкасах суд виніс вирок жителю Чигирина, який пляшками з алкоголем бив на АЗС комп’ютерну техніку й влучив у голову працівниці станції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти