У початок

На Закарпатті затримали чоловіка, який погрожував працівникам АЗС

В Ужгороді затримали чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який хуліганив на АЗС і погрожував працівникам станції. Про це повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Днями на головний пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного об’єкту – АЗС в Ужгороді. На місце спрацювання негайно направили наряд реагування поліції охорони Закарпаття», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у поліції охорони, прибувши на місце події протягом 3-х хвилин, правоохоронці затримали 37-річного місцевого мешканця, який «мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно, вчиняв хуліганські дії, погрожував працівникам АЗС і на вимогу працівників поліції припинити протиправні дії не реагував».

Затриманого доставлено до медзакладу та освідчено на стан алкогольного спʼяніння, результат позитивний. Надалі чоловіка доставили до міського відділу для встановлення всіх обставин.

Як писав enkorr раніше, на Житомирщині отримав підозру чоловік, який пограбував АЗС.

Видання також писало про те, що у Черкасах суд виніс вирок жителю Чигирина, який пляшками з алкоголем бив на АЗС комп’ютерну техніку й влучив у голову працівниці станції.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти