У початок

Отримав вирок чоловік, який влучив пляшкою в голову працівниці АЗС

У Черкасах суд виніс вирок жителю Чигирина, який пляшками з алкоголем бив на АЗС комп’ютерну техніку й влучив у голову працівниці станції. Про це йдеться у матеріалі видання «Суспільне».   

Як зазначає видання, у Черкасах засудили чоловіка, який у листопаді 2022 року влаштував гармидер на АЗС: кидав пляшки з алкоголем по комп'ютерній техніці й поцілив у голову працівниці.

«Йдеться про жителя Чигирина, який під дією алкоголю влучив пляшкою у голову продавчині на автозаправній станції «БРСМ-Нафта» у Черкасах», – каже речниця обласної прокуратури Богдана Кулик.

Зі слів Богдани Кулик, прокурор у суді довів, що 52-річний чоловік у серпні минулого року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на автозаправній станції «БРСМ-Нафта» у Черкасах бив кулаками по прилавку з товарами, брав скляні пляшки з алкоголем і кидав їх в комп’ютерну техніку». Жінка, яка постраждала від дій дебошира, отримала тяжкі тілесні ушкодження й потрапила в лікарню.

Наразі засуджений повністю відшкодував матеріальну шкоду потерпілим й розкаявся у вчиненому. Відтак суд визнав чоловіка винним у вчиненні хуліганства й нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Йдеться про ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

«Чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі й стягнуто на користь потерпілої моральну шкоду у сумі 100 тис. грн», — додала речниця.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти