У початок

На Київщині чоловік на АЗС побив двох жінок

У місті Василькові Київської області на одній з АЗС чоловік побив двох жінок. Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

Як зазначається, інцидент зафіксувала камера відеоспостереження. Тепер винному загрожує кримінальна відповідальність.

Зі слів правоохоронців, до них із заявою про побиття звернулася жінка. Вона повідомила, що на АЗС у Василькові Київської області на неї напав чоловік.

«За цим фактом відкрито провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Встановлюються усі обставини події», – розповіли в поліції.

За інформацією 24 Каналу, до інциденту нібито причетний місцевий бізнесмен Артак Алоян. Серед постраждалих були працівниці Васильківської міської ради. Окрім цього відомо, одна з жінок займається організацією поховань військових. Після побиття він забрав телефон в одної з постраждалих і втік з місця події.

«Бізнесмена раніше було помічено ще у двох гучних інцидентах. Йдеться про перешкоджання журналістській діяльності й стрілянину у цирку. У серпні 2021 року між двома чоловіками виникла сварка через нестачу посадкових місць під час вистави пересувного цирку. Тоді один із чоловіків схопив пістолет для відстрілу гумових куль «Наган» і відкрив вогонь, а його опонент, своєю чергою, взяв з автівки пістолет ПМР і почав стріляти у відповідь», – зазначили журналісти.

Як писав enkorr раніше, на початку червня ц.р. у Львівській області побили оператора АЗС, а в середині місяця агресивний вінничанин побив кастетом водія на АЗС.

Видання також повідомляло, що на Київщині розшукують чоловіка, який погрожував вбити оператора АЗС, а на Миколаївщині зловмисник отримав 5 років в’язниці за крадіжку грошей з АЗС.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти