В начало

Агресивний вінничанин побив водія на АЗС

Агресивний вінничанин побив кастетом водія на АЗС. Слідчі поліції повідомили нападнику про підозру у хуліганстві. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

«15 червня близько 12.00 до поліції звернувся 32-річний місцевий житель. Він повідомив, що невідомий чоловік, перебуваючи на АЗС на Немирівському шосе у Вінниці, під час конфлікту «кастетом» завдав йому тілесних ушкоджень, після чого з місця події поїхав на автомобілі Opel», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, заявнику надали медичну допомогу. Підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення 40-річного вінничанина поліцейські розшукали й затримали у процесуальному порядку.

Слідчі відділу поліції №1 Вінницького райуправління повідомили затриманому про підозру ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як писав enkorr раніше, на Київщині розшукують чоловіка, який погрожував вбити оператора АЗС, а на Миколаївщині зловмисник отримав 5 років в’язниці за крадіжку грошей з АЗС.

Видання також писало, що у Києві на оператора автозаправної станції (АЗС) напав зловмисник із ножем, який вимагав наповнити бензином його бутель з-під води.

Нагадаємо, до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС, а також в Ужгороді затримали чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який хуліганив на АЗС і погрожував працівникам станції.

Enkorr також повідомляв, що на Житомирщині отримав підозру чоловік, який пограбував АЗС, а в Черкасах суд виніс вирок жителю Чигирина, який пляшками з алкоголем бив на АЗС комп’ютерну техніку й влучив у голову працівниці станції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти