У початок

У Львівській області побили оператора АЗС

Орест Кузимків напав на 55 річного оператора АЗС Solяra прямо на очах у відвідувачів, завдавши потерпілому травм. Про це з посиланням на повідомлення журналіста ГО «Рух територіальних громад» Андрія Дорошенка пише видання «Українські новини».

«29 травня 2024 року мажор Кузимків Орест Зіновійович з метою власного самоствердження вирішив продемонструвати, що для нього не існує ні законів, ні моралі. Для цього Орест Кузимків обрав об’єктом нападу 55 річного оператора АЗС, інваліда 3 групи, двоє синів котрого воюють у ЗСУ», – пише Дорошенко.

«Штучно створивши конфлікт, він напав на оператора АЗС ззаду, душив, після цього завдав декілька ударів в обличчя, повалив на землю й відібрав телефон. Унаслідок цього в постраждалого розпочалась кровотеча,  що призвела до втрати крові й необхідності звернення за невідкладною медичною допомогою. З працівником АЗС 32-річний Орест Кузимків навіть не був знайомий, розумів свою фізичну перевагу, через те, що його об'єкт нападу поважного віку не зможе оборонятись», – йдеться в повідомленні.

Як зазначає видання, Дорошенко повідомив, що «керівником АЗС мережі Solяra, де працював постраждалий, було прийнято рішення надати йому фінансову допомогу, оплатити необхідне лікування, найняти адвоката для притягнення мажора до справедливої відповідальності, а також всіляко захищати свого працівника в майбутньому. Компанія бачить своїм завданням на постійній основі допомагати Збройним силам України та іншим складовим Сил оборони шляхом передачі автомобілів, БпЛА, іншого технологічного обладнання, заправки паливом»,

Зі слів журналіста, відділом поліції № 1 Львівського РУП №2 ГУНП у Львівській області 30.05.2024 року порушено кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України.

Як писав enkorr раніше, чоловіка, який 14 років тому стріляв у касира на АЗС, затримали, а також до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС в Івано-Франківській області.

Видання також повідомляло, що суд виніс вирок 34-річному жителю Борислава, який у березні погрожував підірвати гранату на автозаправці в Трускавці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти