У початок

Чоловіка, який 14 років тому стріляв у касира на АЗС, затримали

Чоловіка, який 14 років тому здійснив розбійний напад на автозаправну станцію у Кременчуцькому районі на Полтавщині й вистрілив у касирку, взяли під варту. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це «Суспільному» розповіла речниця Полтавської обласної прокуратури Людмила Іващук.

Як зазначається, 52-річного уродженця Черкаської області, який тривалий час проживав на Полтавщині, правоохоронці розшукали на Київщині.

Зі слів речниці, у січні 2010 року він спільно зі знайомим вчинив напад на АЗС у селі Кияшках Кременчуцького району. За допомогою металевого лому вони відчинили вхідні двері й намагалися пошкодити металеву решітку. Водночас підозрюваний дістав із сумки обріз мисливської рушниці й вистрілив у касирку. Жінка не постраждала і встигла натиснути кнопку виклику охорони, сказала Людмила Іващук. Без грошей чоловіки втекли із заправної станції. Невдовзі одного із них розшукали, він уже відбув призначене покарання.

Іншого ж чоловіка вдалося розшукати й затримати через 14 років. Йому призначили запобіжний захід – тримання під вартою. Підозрюваному загрожує від 7 до 12 років позбавленням волі із конфіскацією майна.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти