У початок

ОККО підтримала фінансово психологічний простір «ПроЖИТИ» у Дніпрі

У Дніпрі запрацював психологічний центр «ПроЖИТИ», який фінансово підтримала мережа АЗК ОККО. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

Як зазначається у прес-релізі ОККО, центр створено коаліцією громадських організацій «CпільноТИ», «Кризова психологічна допомога» й БО Save peace in UA.

Компанія ОККО долучилася до підтримки проєкту фінансово, надавши понад 1,5 млн грн для покриття вартості оренди простору протягом року.

«У центрі психологи-волонтери надають безкоштовну кваліфіковану психологічну допомогу постраждалим українцям, допомагають відновити ментальне здоров’я й долати стресові стани. Простір також функціонує як коворкінг і може проводити курси підвищення кваліфікації з виданням сертифікатів для соціальних або освітніх структур», – повідомляє прес-служба компанії.

Для отримання безкоштовної психологічної допомоги можна звернутися в особисті повідомлення на сторінках «ПроЖИТИ» у Facebook та Instagram.

Як повідомляв enkorr раніше, від перших днів повномасштабної війни на підсилення війська, проєкти з відбудови країни й соціально важливі ініціативи компанія ОККО вже спрямувала понад 1,6 млрд грн.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти