В начало

Бонуси від WOG можна перерахувати на благодійність

Мережа АЗК WOG спільно з фондом Сергія Притули ініціювали проєкт «Добробонуси» для збору коштів на евакуаційні автомобілі для ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці WOG у Facebook. 

«Мережа АЗК WOG спільно з Благодійним фондом Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation запускає проєкт «Добробонуси», мета якого – зібрати 2,5 млн грн на три евакуаційні машини для підрозділів Збройних Сил України. Ці авто допоможуть врятувати життя захисників України», – повідомляють у компанії, додаючи, що для порятунку поранених дуже важливо вчасно надати їм медичну допомогу, а якщо зробити це упродовж першої години, шанс врятувати життя захиснику – 90%. Затримка ж у наданні допомоги лише на дві години знижує цю ймовірність до 10%. Тож «якщо в парамедиків, які працюють на фронті, будуть спеціалізовані автомобілі «швидкої допомоги», укомплектовані всім необхідним, вони матимуть більше шансів урятувати більше життів».

«З перших днів широкомасштабної війни ми зосередились на підтримці тих, хто рятує життя – вивозить поранених військових, цивільних і маломобільних людей із гарячих точок та зон бойових дій, тому активно підтримували волонтерів і парамедиків медичного добровольчого батальйону «Госпітальєри», «Центру спасіння життя», мережі «Елеос-Україна», Гуманітарного штабу Благодійного фонду Сергія Притули», – підкреслив директор з маркетингу мережі АЗК  WOG Геннадій Карлінський.

«Кожен українець зараз мусить робити все можливе для допомоги Збройним Силам України на своєму місці. І кожен, навіть сидячи на дивані або за кермом свого цивільного авто, може стати воїном, перерахувавши кошти на допомогу тим, хто воює на «нулі». Тому маленькі регулярні донати у вигляді добробонусів – це можливість  за кілька кліків долучитися і зробити свій внесок у велику справу. Пам’ятаймо, ми непереможні, коли об’єднані», – каже засновник БФ волонтер Сергій Притула.

Як зазначають у компанії, проєкт «Добробонуси» – це змога мережі об’єднати зусилля із зусиллями клієнтів і благодійного фонду, щоб урятувати більше життів і наблизити перемогу.

Щоб долучитися до справи, потрібно зробити кілька простих кроків:

  • на головній сторінці застосунку PRIDE натиснути на банер «Добробонуси»,
  • обрати кількість бонусів, яку є намір перевести, або натиснути «Переказати всі доступні бонуси» й підтвердити операцію.

Цих простих кроків досить, щоб бонуси було спрямовано у грошовому еквіваленті у фонд Сергія Притули на закупівлю евакуацйних машин.

«Проєкт «Добробонуси» дає змогу зробити допомогу армії доступною і простою звичкою. Війна не закінчиться завтра, але постійною допомогою ми можемо зробити свій внесок у спільну перемогу і допомогти тим, хто наближає її на передовій», – підсумували у WOG.

Як повідомляв enkorr, у рамках акції «Дорога добра», яка стартувала на початку липня, WOG уже зібрано 2 млн грн з 2,5 млн.

Еnkorr також писав, що з 13 травня компанія WOG започаткувала акцію в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+», де було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Раніше наше видання повідомляло також про те, що хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

Допомагає військовим і мережа ОККО – компанія долучилася до ініціативи Олени Зеленської й перерахує кошти, які підуть на придбання 5-ти автомобілів «Швидкої допомоги» класу С.

 

 

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти