У початок

Благодійність: ОККО перерахує кошти на 5 реанімобілів для медиків

Компанія ОККО долучилася до ініціативи Олени Зеленської й перерахує кошти, які підуть на придбання автомобілів «Швидкої допомоги» класу С. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці мережі у Facebook.

«Ми долучилися до ініціативи першої леді країни Олени Зеленської. Кошти, які наша компанія перерахує на United24, підуть на закупівлю 5 машин швидкої допомоги класу С», – йдеться у повідомленні.  

Як зазначають у мережі АЗС, такі автівки обладнано всім необхідним, щоб доправити до лікарні важкопоранених: кисневими балонами, кардіомоніторами й дефібриляторами, електрокардіографами й апаратами штучної вентиляції легень.

«Ці реанімобілі призначено для медиків, що рятують людей під обстрілами, вивозять поранених дорогами, які розбито снарядами, тож ми впевнені, що ці «швидкі» допоможуть урятувати багато життів», – підсумували у прес-службі.

Як писав enkorr, з 13 травня компанія WOG започаткувала акцію в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+», де було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Раніше повідомлялося також про те, що хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти