У початок

«Укрнафта» запускає власну паливну картку

ПАТ «Укрнафта» запускає власну паливну картку. Зараз відбувається тестування системи. Масовий випуск готується уже з лютого 2023 року. Про це йдеться у повідомлені прес-служби підприємства.

«Спершу – для військових, споживачів критичної інфраструктури та юридичних осіб, але в планах також розвиток послуги для населення», — йдеться у повідомлені.

Зазначається, що картка UKRNAFTA дає можливість закупити прогнозовану кількість якісного пального на день, місяць чи рік роботи наперед. Також за її допомогою можна оперативно змінювати ці обсяги залежно потреби.

Разом з паливною карткою запланований випуск власних скретч-карток (талонів).

Оформити заявку на картку й талони UKRNAFTA можна, звернувшись до комерційного підрозділу компанії за адресою: [email protected].

«Відтепер «Укрнафта» зможе надавати послуги з попередньо оплаченого продажу пального, незалежно від третіх осіб, що зробить сервіс і обслуговування таких програм більш стійким і надійним», — зазначив Сергій Корецький, директор ПАТ «Укрнафта».

При цьому в компанії інформували клієнтів, які придбали скретч-картки в компанії ТОВ «Укрнафта-постач», що ПАТ «Укрнафта» продовжує перемовини з емітентами паливної програми «Авіас»/Energy щодо виконання зобов'язань із обслуговування їхніх скретч-карток.

«Сподіваємося, ситуацію буде вирішено вже найближчим часом», — йдеться у повідомлені компанії.

Як повідомлялось, у грудні минулого року «Укрнафта» призупинила партнерську програму з обслуговування паливних карток і талонів «Авіас».

Як повідомляв enkorrраніше новий менеджмент ПАТ «Укрнафта» прийняв рішення звільнити кількох топ-менеджерів компанії, зокрема віце-президента Фелікса Луньова, очільника департаменту збуту нафти і газу Андрія Куща й голову юридичної служби В’ячеслава Карташова.

Нагадаємо, на початку листопада влада України на основі закону «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», а також низки наказів верховного головнокомандувача ЗСУ прийняла рішення про примусове відчуження у власність держави акцій декількох стратегічно важливих підприємства, серед яких ПАТ «Укрнафта» й ПАТ «Укртатнафта», які раніше контролювались групою «Приват» та іншими приватними акціонерами.

7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила це рішення.

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Згодом керівником «Укрнафти» й «Укртатнафти» було призначено Сергія Корецького.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти