У початок

Техаським виробникам нафти і газу наказано готуватися до зимових штормів

Техаським виробникам нафти й газу наказано захистити своє обладнання і об’єкти напередодні потенційно небезпечної зимової погоди цього тижня. Про це повідомляє Bloomberg.

Залізнична комісія Техасу порадила операторам у районах, які можуть постраждати, вжити заходів, зокрема забезпечити безпеку персоналу, обладнання й об’єктів, щоб запобігти травмам або збиткам, ідеться в заяві комісії в неділю. RRC також звернувся до всіх операторів із проханням стежити за дорожньою ситуацією і повідомляти про неї протягом погодних умов.

Попередження надійшло після того, як Національна служба погоди передбачила суворі зимові умови в деяких частинах Техасу найближчими днями. Очікується, що зимові опади почнуться в окремих районах західного й північного Техасу в понеділок у другій половині дня, а у вівторок – із більш значним крижаним дощем.

RCC також попросив операторів відстежувати державні, місцеві й національні звіти щодо оновленої інформації про погоду та її потенційний вплив. Імовірність накопичення льоду й крижаного дощу може створити небезпечні умови на дорозі та експлуатації.

Відомо, що розгалужена система видобутку викопного палива й нафтохімічна промисловість Техасу вразлива до надзвичайно низьких температур, які можуть заморозити трубопроводи природного газу, призвести до заклинювання клапанів і переривання електропостачання.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти