У початок

«Укрнафта» обезголовила «БРСМ»

Операційний директор мережі «БРСМ-Нафта» Василь Бікус перейшов на аналогічну посаду в державну компанію «Укрнафта». Про нове місце роботи він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook. 

Попередніми місцями його роботи були посада регіонального директора у тій же «БРСМ», а також менеджера з продажів у компанії Shell. 

В останні роки Бікус був вищим і єдиним відомим представником менеджменту компанії «БРСМ-Нафта» у публічних комунікаціях. 

За даними джерел enkorr, перехід Бікуса в «Укрнафту» було зумовлено високою й повністю офіційною зарплатнею, пакетом додаткової допомоги, а також цивілізованим і етичним ставленням до персоналу з боку вищого керівництва компанії. 

Нагадаємо, згідно з дослідженням рівня сплати операційних податків у квітні-червні 2023 р. найбільшими автозаправними мережами України, яке провела Консалтингова група «А-95», «БРСМ-Нафта» посідала 10-те місце з розрахункової зарплати працівників із показником 10,3 тис. грн на місяць. Лідерами рейтингу були ОККО, Socar і UPG, середній оклад працівників яких становив 34 тис. грн, 25,4 тис. грн і 25,3 тис. грн на місяць відповідно.

«Укрнафта» оперує однойменною мережею, яка нараховує 448 автозаправних комплексів. На 2023 рік було заплановано оновлення й модернізацію 25 станцій, а також відкриття біля сотні пристанційних магазинів і встановлення 14 газових модулів.

Як повідомляв enkorr, «Укрнафта» за січень-червень 2023 року перерахувала 12,32 млрд грн податків у бюджети всіх рівнів. Тоді як 2022 року компаня отримала 4,5 млрд грн збитків, а у 2021 й 2020 роках  — 2,4 млрд грн і 4,2 млрд грн прибутку відповідно. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти