У початок

Сміх подовжує життя!

Також є російською мовою

Сьогодні прекрасний день – 1 квітня! Хтось називає його Днем дурня, нам же ближчий День сміху! Щоб змусити вас посміхнутися, ми в enkorr трохи пожартували.

Правда, наші жарти не оцінили в Мінекономіки, звідки надходили прохання і вимоги зняти матеріал про видачу з Держрезерву сосисок і кетчупу для соціальних хот-догів на заправках. Але не тільки там: адже, як сказала нам прес-секретар міністра Ігоря Петрашка, на міністерство обрушився шквал дзвінків з усіх боків (мабуть, дізнавалися, де черга за сосисками з Держрезерву).

Також ми розповіли про «зіркові методи» Argus Media визначення котирувань daf Ukraine і «розкрили таємницю» зникнення спиртового компонента з альтернативного палива BVS.

Даруйте нам усі, кого ми сьогодні змусили нервувати, взяти до рук цигарку чи пригладити залишки сивого волосся. Вибачте, прес-служба Мінекономіки, у нас така традиція.

Але питань – а чи правда це!? – вистачає щодня. Під пересланими повідомленнями телеграм-каналів, під посиланнями з сайтів і скріншотами. Часто стає не по собі, ми реально живемо в епоху фейків!

І в день 1 квітня, одягаючись у «фейк-шкіру», ми розуміємо, як усе ж таки важливо бути джерелом об'єктивної і чесної інформації, яким ми залишаємося завжди, за винятком 3-4 новин на День сміху, коли ми відверто жартуємо.

Посміхайтеся частіше! Нам усім це дуже потрібно!

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти

[email protected]

Прикольно.