У початок

Поліція розшукує «продавця» пального, який ошукав жителя Чернігова на 84 тис. грн

Правоохоронці розшукають шахрая, який задешево продав 53-річному чернігівцю неіснуюче пальне на 84 тис. грн. Про це повідомляє поліція Чернігівської області на своїй сторінці в мережі Facebook.

У прес-службі поліції Чернігівської області зазначають, що «спритники» ошукали покупця неймовірно дешевого пального.

«До поліції звернувся 53-річний чернігівець, який розповів, що йому зателефонував незнайомець і запропонував придбати дизельне пальне з великою знижкою. Чоловік погодився й того ж дня перерахував на невідомі мобільні номери, які вказав незнайомець, нібито «оплату за паливо» на загальну суму 84 тис. грн. Після цього зв'язок із «продавцем» обірвався», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські розшукують причетного до шахрайських дій у рамках відкритого кримінального провадження.

Водночас поліція закликає громадян не робити передоплати за товар чи послугу наперед, якщо плануєте придбати товар у неперевіреного продавця. В протилежному разі після отримання грошей шахраї зазвичай припиняють виходити із «покупцями» на зв’язок.

«Щоб не потрапити на гачок шахраїв, розраховуйтеся за товар лише тоді, як отримаєте і особисто оглянете його. Особливу недовіру мають викликати надміру привабливі пропозиції від незнайомців», – попереджають правоохоронці.

Як повідомляв нещодавно enkorr, у Тернопільській області аферист реалізував місцевому жителю паливних псевдоталонів на 4 тис. грн.

Також на Черкащині викрито шахрая, який заправлявся на АЗС за підробленими талонами.

Видання писало і про те, що на Франківщині затримано чоловіка, який в інтернеті продав неіснуючі талони на пальне.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти