В начало

На Черкащині викрито шахрая, який заправлявся на АЗС за підробленими талонами

Працівники кіберполіції викрили шахрая, який, підробивши документи, заволодів пальним автозаправної станції. Про це повідомляє «Магнолія ТВ» з посиланням на матеріали поліції Черкаської області.

«Під час проведення слідчо-розшукових дій працівники кіберполіції спільно зі слідчими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області за процесуального керівництва Черкаської оружної прокуратури встановили особу шахрая. Ним виявився раніше судимий 40-річний черкащанин», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у поліції, фігурант, підробивши документи, заволодів пальним однієї з мереж АЗС на суму близько 80 тис. грн.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці виявили й вилучили речові докази, які зловмисник використовував у протиправній діяльності.

Чоловікові оголошено про підозру. За злочинну діяльність підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідство триває.

Як раніше писав enkorr, у столиці поліцейські викрили групу шахраїв, які організували роботу підприємств із продажу неіснуючого пального.

Наше видання також повідомляло, що на Франківщині затримано чоловіка, який в інтернеті продав неіснуючі талони на пальне.

Нагадаємо, у місті Ізмаїлі Одеської області виявлено понад 6 тонн пального, ймовірно викраденого з суден Українського дунайського пароплавства.

Окрім того, на Буковині викрили групу, яка викрадала пальне з локомотивів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти