У початок

На Львівщині зловмисники крали дизпальне з нафтобази – поліція (фото)

У Львівській області отримали підозру двоє чоловіків, які крали дизельне пальне з нафтобази в Золочівському районі. Про це повідомляє поліція Львівщини на своїй сторінці у Facebook.  

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими й співробітниками інших підрозділів відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, зловмисники склали план заволодіння дизельним пальним з нафтобази, розташованої у Золочівському районі.

«Для перевезення викраденого пального вони приготували автомобіль-фургон, у який помістили пластикові каністри, а також пристрій для викачування дизелю з цистерни. 24 серпня близько 10.00 зловмисники під’їхали фургоном до паркану нафтобази та, діючи згідно з планом, перекачали з цистерни у каністри 430 л ДП», – повідомляє прес-служба Золочівського відділу поліції.

Проте, зазначають правоохоронці, далеко втекти з викраденим чоловікам не вдалось, оскільки їх помітили працівники нафтобази, які й повідомили про подію у поліцію, після чого їх було затримано.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За скоєне двом жителям Бродівського району віком 38 і 54 роки, які заволоділи пальним, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Наразі триває досудове розслідування, суд невдовзі має обрати підозрюваним запобіжні заходи.

Як писав enkorr раніше, на нафтобазі у Волинській області нелегально виготовляли пальне.

Видання також повідомляло, що у Полтавській області поліція викрила працівників «Укрзалізниці», які викрадали з локомотивів до тонни пального за раз.

Нагадаємо, на Буковині викрили групу, яка викрадала пальне з локомотивів, а на Миколаївщині викрили посадовців УЗ, які вкрали 70 тис. літрів ДП.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти