В начало

На Полтавщині працівники УЗ викрадали дизпальне – поліція

У Полтавській області поліція викрила працівників «Укрзалізниці», які викрадали з локомотивів до тонни пального за раз. Про це Національна поліція України повідомляє на своєму телеграм-каналі.

Як зазначають у прес-службі поліції, серед фігурантів – складач потягів, машиністи й помічники машиніста державного підприємства.

Правоохоронці з’ясували, що порушники зливали пальне на території залізничної станції неподалік міста Кременчука. Перед кожним «виходом» на справу фігуранти узгоджували дату, час і місце збору, а також дотримувались посилених заходів конспірації. А саме використовували радіостанції, спілкувалися винятково через месенджери й виставляли на маршрутах так званих «фішкарів», які мали спостерігати за тим, аби ніхто не помітив протиправних дій.

Правоохоронці задокументували 21 факт викрадення палива, сума завданих збитків сягає 500 тис. грн.

Трьох фігурантів затримали безпосередньо під час зливу пального з локомотива.

Як писав раніше enkorr, судитимуть одинадцятьох членів злочинної групи, які злили з локомотивів «Укрзалізниці» пального на півтора мільйона гривень.

Видання також повідомляло, що «Укрзалізниця» припинила схему з розкрадання 250 тонн дизпального в локомотивному депо «Одеса-Сортувальна».

Нагадаємо, на Буковині викрили групу, яка викрадала пальне з локомотивів, а на Миколаївщині викрили посадовців УЗ, які вкрали 70 тис. літрів ДП.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти