У початок

На Херсонщині пошкоджено ще одну АЗС

Учора, 27 серпня, під час ворожого обстрілу Херсонської області й Херсона було пошкоджено автозаправну станцію. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Прокудін на своєму telegram-каналі.

Крім того, пошкоджень зазнали житлові квартали населених пунктів області, зокрема 8 приватних будинків, господарчі споруди і приватні й службові автомобілі.

Через російську агресію двоє людей загинули, ще 14 – дістали поранення.

Згідно з повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, вдень російські військові скинули боєприпас із дрона на територію АЗС у мікрорайоні «Таврійський».

Внаслідок вибуху травмовано 27-річного херсонського поліцейського, у нього вибухова й черепно-мозкова травми, контузія, уламкові поранення голови, грудної клітини і живота. Окупанти скинули вибухівку з дрона на АЗС і у Дніпровському районі. На щастя, люди не постраждали. 

Як раніше писав enkorr, зранку 25 серпня на Херсонщині внаслідок атаки дрона було пошкоджено АЗС у мікрорайоні «Таврійський». 21-22 серпня також ушкоджень зазнали АЗС у Сумській і Донецькій областях.  Днем раніше відділ комунікації поліції у Дніпропетровській області повідомив про влучення FPV-дрона в автозаправку у Нікополі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти