У початок

На Херсонщині під час обстрілу дронами пошкоджено АЗС, поранено двох людей

У неділю, 25 серпня, зранку на Херсонщині внаслідок атаки дрона було пошкоджено АЗС у мікрорайоні «Таврійський». Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області на порталі Національної поліції України.

Зазнали тілесних ушкоджень двоє людей: поранень голови, спини, живота й стегна зазнав 24-річний чоловік, у 53-річного працівника АЗС діагностували вибухову й черепно-мозкову травми, контузію, уламкові поранення тулуба й ноги. На території заправки пошкоджено цивільний автомобіль.

«На місцях російських атак працювали усі профільні служби», – йдеться у повідомлені. 

російські війська методично й цілеспрямовано знищують паливну інфраструктуру країни.

Як писав enkorr раніше, 22 серпня під час обстрілу російськими військами території Сумської області постраждала АЗС.  21 серпня під час обстрілу Покровська трьома ракетами із ЗРК «С-300» було пошкоджено одну з автозаправних станцій міста. Днем раніше відділ комунікації поліції у Дніпропетровській області повідомив про влучення FPV-дрона в автозаправку у Нікополі.

Видання також повідомляло, що 6 серпня внаслідок нічної атаки російських військ ракетами й дронами по Київській області було пошкоджено дві АЗС. Раніше, 3 липня, у Дніпрі зазнала ушкоджень заправка мережі «Авіас»

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти