У початок

Благодійність: за два тижні WOG назбирала на дві «Швидкі» для армії

У рамках проєкту «Добробонуси», започаткованого 12 серпня ц.р., бонусами вже зібрано кошти на придбання двох із трьох евакуаційних автомобілів для підрозділів ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому мережею АЗК WOG на своїй сторінці у Facebook.

«Не минуло і двох тижнів, як ми з вами назбирали бонусами PRIDE на дві з трьох швидких для ЗСУ», – йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

У WOG закликають своїх клієнтів долучати до збору коштів на «Швидкі» для армії друзів і знайомих – це дасть змогу упоратись із завданням зі збору потрібної суми швидше.  

Як повідомляв enkorr, мережа АЗК WOG спільно з фондом Сергія Притули ініціювали проєкт «Добробонуси» для збору коштів на три евакуаційних автомобілі для ЗСУ. 

Нагадаємо, у рамках акції «Дорога добра», яка стартувала на початку липня, WOG уже зібрано 2 млн грн з 2,5 млн.

Еnkorr також писав, що з 13 травня компанія WOG започаткувала акцію в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+», де було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Раніше наше видання повідомляло також про те, що хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

Допомагає військовим і мережа ОККО – компанія долучилася до ініціативи Олени Зеленської й перерахує кошти, які підуть на придбання 5-ти автомобілів «Швидкої допомоги» класу С.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти