В начало

На Хмельниччині ошукали чоловіка, який купив «акційне» пальне

Житель Кам’янець-Подільського Хмельницької області втратив 19 тис. грн, купуючи пальне за «акційною ціною» через інтернет. Про це повідомляє Кам’янець-Подільське районне управління поліції.

«Чоловік хотів придбати пальне за привабливою ціною й перерахував онлайн-продавцю наперед кошти, однак товару так і не отримав», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, до поліції звернувся 34-річний кам’янчанин, який потрапив у пастку псевдопродавців. Чоловік знайшов оголошення про продаж пального за низькою ціною. Продавець повідомив, що товар є в наявності, а забрати його можна на одній із заправок міста, попередньо розрахувавшись.

Потерпілий перерахував за пальне майже 19 тис. грн і приїхав на заправку. Однак як тільки «продавець» отримав кошти, зв'язок із ним обірвався. Тож чоловік зрозумів, що його ошукали шахраї, й звернувся до поліції.

Наразі поліцейські за цим фактом проводять розслідування і вкотре закликають бути обачними під час онлайн-покупок. «Якщо вирішили придбати товар в інтернеті, не надсилайте гроші наперед, а краще надавайте перевагу післяплаті. Це усуне ризик втрати ваших коштів», – радять вони.

Як повідомляв enkorr раніше, наприкінці минулого року на Тернопільщині активізувалися шахраї з фальшивими талонами, а в Києві аферист продав талонів на неіснуюче пальне на 49 тис. грн.

Видання також писало, що у Рівному судитимуть шахрая, який продавав неіснуюче пальне.

Ми писали і про те, що волинянка продавала через інтернет талони на неіснуюче пальне.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти