В начало

Угорський MOL скоротив виробництво бітуму через технічні проблеми на НПЗ

Цього тижня виробництво бітуму в Угорщині було значно скорочено через проблеми на нафтопереробному заводі (НПЗ) Mol Szazhalombatta потужністю 161 тис. барелів на добу (б/д) під час ремонтних робіт, повідомляє Argus.

Скорочення виробництва мало невідомий додатковий вплив на завод Mol у Залаегерсегу, який безпосередньо пов’язаний із Сазхаломбаттою й виробляє низку стандартних марок бітуму разом зі спеціалізованими бітумними продуктами, такими як полімермодифікований бітум (ПМБ) і каучуковий бітум.

Джерело, знайоме з нафтопереробними операціями Mol, повідомило сьогодні, що виробництво бітуму на обох НПЗ має повернутися до нормального стану наприкінці цього тижня, що дозволить повернутися до повного виробництва й постачань на внутрішній і експортний ринки з наступного тижня.

Зі слів учасників ринку, НПЗ у Сазхаломбатті повністю зупиниться на червень з липнем. 

Попит на бітум у центральній і північно-західній Європі стабільно зростав протягом останніх тижнів на початку сезону асфальтування доріг. Mol є ключовим регіональним експортером автомобільних партій бітуму, особливо на ринок Румунії.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти