В начало

«Укртранснафта» передала військовим пікап і великодні набори (фото)

АТ «Укртранснафта» передало на фронт пікап і святкові продуктові набори. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Традиційно напередодні Великодня ми зустрічаємось із нашими колегами, які на фронті захищають Україну, – йдеться у дописі. – Цього разу разом із гостинцями до свята ми передали найнеобхідніше для бойових підрозділів — пікап і реманент».

Як зазначають в «Укртранснафті, працівники київського офісу власноруч склали 150 святкових наборів продуктів для колег з фронту. У кожну коробку вклали святкову паску, смаколики, напої, а також дитячі малюнки-вітання з Великоднем. Листівки спеціально для військових підготували й передали вихованці двох будинків дитини, якими опікується компанія, й діти працівників.

«Упродовж п’ятниці наші працівники заїхали у Покровськ, Краматорськ, Слов'янськ, Ізюм, Лиман, Дружківку, Борову, Добропілля, щоб побачитись із нашими колегами-військовими, обняти їх, особисто подякувати за захист, поспілкуватись і передати приготовлене», – повідомляє прес-служба «Укртранснафти». 

Як повідомляв enkorr раніше, «Укртранснафта» з лютого 2022 року передала ЗСУ 321 одиницю транспортних засобів (ТЗ) і спецтехніки.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти