У початок

На Тернопільщині активізувалися шахраї з фальшивими талонами

Правоохоронці попереджають мешканців Тернопільської області про шахрайства з талонами на пальне. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області на сайті ГУ НП Тернопільщини.

«Злочинна схема з продажу недійсних талонів на пальне не нова. Проте і досі шахраям вдається знаходити довірливих покупців, – йдеться у повідомленні. – На одному з телеграм-каналів житель Тернополя побачив привабливу ціну на пальне і перерахував невідомому продавцю за них майже 5 тис. грн. Талони він отримав, але вже на заправці зрозумів, що потрапив на гачок шахраїв, – вони виявилися фальшивими».

Як зазначають у відділі комунікації, потерпілий із заявою звернувся до поліції. Наразі правоохоронці за цим фактом проводять перевірку і вкотре закликають бути обачними при купівлі товарів дистанційно.

Насамперед потрібно добре перевіряти інформацію через офіційні канали – сайт, «гарячу лінію», соцмережі АЗС, радять у поліції.

«Не поспішайте купувати талони з рук у сторонніх осіб за зниженою ціною. Картки на пальне можна придбати лише через офіційні компанії і регіональні представництва автозаправних станцій», – нагадують правоохоронці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти