У початок

За судовими рішеннями на користь держави передано понад 400 т нафтопродуктів — ДБР

За рішеннями судів для захисту держави щодня передається майно, заарештоване у межах розслідування кримінальних справ, зазначають у Державному бюро розслідувань (ДБР).

«На користь держави, згідно з судовими рішеннями, уже передано вироби із золота й гроші майже на $1 млн, понад 400 тонн нафтопродуктів, 112 військових наметів, 118 засобів індивідуального захисту, 24 тепловізори й оптичні прилади, 21 спеціальний санітарний автомобіль, 21 вантажний і легковий автомобілі, приблизно 60 тисяч набоїв до стрілецької зброї та інші засоби ураження», — йдеться у повідомленні ДБР, розміщеному в четвер у телеграм-каналі відомства.

У повідомленні наголошується, що в одному із кримінальних проваджень ДБР про службову недбалість Державної податкової служби України слідчий суддя скасував арешт на придбання 34,1 тис. військових облігацій на загальну суму 34,1 млн грн.

«Кошти вже перераховано на придбання цінних паперів внутрішньої державної позики «Військових облігацій», — сказано у повідомленні.

Також, як інформують у ДБР, на спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку ЗСУ перераховано понад 1,2 млн грн заарештованих коштів і понад 1 млн грн сплаченої стороною захисту застави.

«Також задоволено клопотання прокурора щодо скасування арешту на понад EUR650 тис., які мали російське походження, і перерахування їх на рахунок Збройних сил України», — зазначають у ДБР.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти