У початок

Унаслідок атаки БпЛА загорівся нафтозавод у рязані

Невідомі безпілотники атакували нафтовий завод у російській рязані, розпочалася пожежа. Значних пошкоджень зазнала одна з установок. Про це пишуть російські телеграм-канали.

Як повідомляють росЗМІ з посиланням на очевидців, нібито три безпілотники літакового типу атакували завод рано вранці 13 березня. Місцеві жителі чули кілька вибухів, а потім побачили стовп густого диму над підприємством.

Площа пожежі становить 100 кв. м. З посиланням на свої «джерела» російські телеграм-канали стверджують, що горить установка блоку теплообмінника.

Атаку безпілотників офіційно підтвердив губернатор рязанської області павєл малков. З його слів, є постраждалі.

«рязанський нафтозавод зазнав атаки БпЛА. Внаслідок удару почалося займання. За попередньою інформацією, є постраждалі», – написав малков у telegram.

Як повідомляв раніше enkorr, уранці 12 березня у місті кстово в ніжегородській області росії сталася пожежа на території нафтопереробного заводу (НПЗ) «лукойл-ніжегороднєфтєоргсинтез», який теж було атаковано дронами. Водночас у місті орлі місцеві мешканці чули серію вибухів, після якої стало відомо про пожежу на нафтобазі.

Нагадаємо, останнім часом у рф регулярно горять нафтобази і НПЗ. 9 лютого у краснодарському краї рф зазнали удару безпілотників два нафтопереробні заводи – ільський і афіпський. Перед цим 3 лютого сталася пожежа на НПЗ у волгограді. Раніше у туапсе спалахнула потужна пожежа на нафтобазі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти