У початок

«Укрнафта» завершує монтаж бурового верстата для нової свердловини

Буровий верстат на свердловині №150 Великобубнівського родовища перебуває на фінальній стадії монтажу. Про це повідомляє ПАТ «Укрнафта» на своєму телеграм-каналі.

Як зазначається у повідомленні, початок буріння нової свердловини на Сумщині заплановано на 17 вересня. Проєктна глибина свердловини №150 Великобубнівського родовища – понад 2,7 тис. м. Нині триває фінальний етап монтажу бурового верстата.

За прогнозами, нова горизонтальна свердловина дасть початковий дебіт 87 т нафти на добу. Запуск свердловини у промисловий видобуток планується наприкінці грудня.

Як повідомляв раніше enkorr, останнім часом ПАТ «Укрнафта» проводила підготовчі роботи до буріння чергової свердловини — №150 Великобубнівського родовища, а також буріння нафтової свердловини №105 на Верхньомасловецькому родовищі у Львівській області.

Нагадаємо, «Укрнафта» 2023 року планує збільшити видобуток нафти на 5,8% (на 0,077 млн т) порівняно з минулим роком — до 1,447 млн т, газу — на 0,3% (на 0,003 млн куб. м), до 1 04 млрд куб. м.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти