У початок

«Укрнафта» за три роки пробурить 160 свердловин

ПАТ «Укрнафта» за три роки пробурить 160 свердловин і бічних стовбурів. Про це на форумі «Взаємодія влади, територіальних громад, бізнесу й науки» у Полтаві заявив директор департаменту буріння компанії Даниїл Агафонов, повідомляє компанія на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як зазначається у повідомленні, представник компанії виступив з доповіддю про плани департаменту буріння ПАТ «Укрнафта» на 2024-2026 роки й зменшення впливу на довкілля.

«До 2027 року «Укрнафта» планує пробурити і ввести в експлуатацію в загальному до 160 нових свердловин і ЗБС (забурювання бічних стовбурів)», – сказав директор департаменту буріння компанії.

З його слів, компанія проводитиме бурові роботи з використанням нових технологій і впровадженням обладнання провідних світових компаній. Зокрема з 2024 року в «Укрнафті» ухвалено рішення про спорудження нових свердловин методом безамбарного буріння, що дозволить зменшити  ризики негативного впливу на довкілля.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» планує на 2024 рік почати будівництво 30 нових свердловин.

Видання писало, що під кінець 2023 року «Укрнафта» запустила ще одну свердловину на сході України.

Компанія також провела капітальний ремонт свердловини на півночі України, завдяки чому було збільшено дебіт природного газу до понад 60 тис. куб. м на добу.

Водночас «Укрнафта» шукала підрядників для ремонту свердловин.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти