В начало

«Укрнафта» шукає підрядників для ремонту свердловин

ПАТ «Укрнафта» оголосило тендери на ремонти раніше законсервованих свердловин загальною очікуваною вартістю понад 634 млн грн. Інформацію про тендери опубліковано на сайті Prozorro.

Як зазначають у компанії, «Укрнафта» оголосила 5 тендерів на капітальні ремонти нафтових і газових свердловин, які були раніше законсервовані.

Згідно з тендерною документацією, йдеться про капремонт 11-ти свердловин: №№ 50 і 59 Суходолівського родовища, №№ 92 і 140 Бугруватівського родовища, №№ 3 і 9 Червонозаводської ділянки Рудівсько-Червонозаводського родовища, а також №31 Козіївського, № 9 Богданівського, № 29 Прилуцького, № 43 Малодівицького й №23 Липоводолинського родовищ.

Виконання ремонтів дасть змогу вилучити аварійне обладнання, провести додаткові дослідження й підготувати свердловини до подальшого проведення бурових робіт з метою видобутку нафти.

Загальна очікувана вартість всіх робіт перевищує 634 млн грн (без ПДВ).

Детальні вимоги до учасників, умови тендерів і крайні терміни подання заявок можна дізнатися на сайті «Прозорро».

Нагадаємо, «Укрнафта» 2023 року планує збільшити видобуток нафти на 5,8% (на 0,077 млн т) порівняно з минулим роком — до 1,447 млн т, газу — на 0,3% (на 0,003 млн куб. м), до 1 04 млрд куб. м.

Що стосується більш далекоглядних планів з видобутку, то йдеться про збільшення до 3 млн т нафти на рік через п’ять років.

Як повідомляв раніше enkorr, ПАТ «Укрнафта» за січень-червень 2023 року перерахувало 12,32 млрд грн податків у бюджети всіх рівнів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти