У початок

«Укрнафта» виявила врізку в газопровід на Івано-Франківщині

Служба безпеки ПАТ «Укрнафта» виявила незаконну врізку у газопровід на Івано-Франківщині. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Працівники служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили несанкціоновану врізку у газопровід на території с. Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час обстеження газопроводу високого тиску на відрізку від ГРБ -3 до свердловини «Битків-801» встановлено, що невідомі особи зробили врізку й здійснюють відбір газу.

Для документування протиправної діяльності було залучено слідчу групу. Після прибуття на місце представників Нацполіції було «проведено розкопувальні роботи й виявлено врізку в металічну трубу високого тиску. В неї був вмонтований кульковий кран, до якого приєднано поліетиленовий шланг чорного кольору, який веде у бік житлових будинків», додають в «Укрнафті».

Інформацію про знахідку було передано у відповідні підрозділи Національної поліції Івано-Франківської області. Наразі встановлюють обсяг завданих компанії збитків, а також осіб, які здійснили незаконну врізку.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» у лютому цього року виявила й ліквідувала незаконну врізку на одній з непрацюючих свердловин на Сумщині, а в березні – на викидній лінії свердловини № 9 «Петрушівка» поблизу с.Українське на Чернігівщині.

Видання також писало, що в квітні «Укрнафта» ліквідувала врізку у колектор на Сумщині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти