У початок

«Укрнафта» ліквідувала незаконну врізку у свердловину

ПАТ «Укрнафта» у лютому виявило й ліквідувало незаконну врізку на одній з непрацюючих свердловин. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Працівники служби безпеки Чернігівського нафтопромислового району спільно з працівниками Талалаївського цеху видобутку нафти й газу під час обстеження свердловин, які тривалий час не експлуатуються, виявили несанкціоновану врізку», – йдеться у повідомленні. 

Як з’ясувалося в результаті обстеження, її було розташовано на викидній лінії свердловини №19 «Матлахи» у Сумській області й виготовлено за допомогою патрубка заввишки 5 см, до якого приєднано кульковий кран діаметром 2 дюйми.

Інформацію про знахідку передали у місцеве відділення Національної поліції. Після цього несанкціоноване втручання було ліквідовано.

Наразі встановлюються збитки, завдані компанії, й особи, які здійснили незаконну врізку.

Як повідомляв enkorr раніше, торік у серпні департамент безпеки ПАТ «Укрнафта» виявив дві незаконні врізки в нафтопровід, які було ліквідовано.

Видання також писало, що в лютому ц.р. АТ «Укртранснафта» виявило й знешкодило злочинну врізку до магістрального нафтопроводу на Львівщині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти