В начало

«Укрнафта» ліквідувала дві незаконні врізки в нафтопровід

Департамент безпеки ПАТ «Укрнафта» у серпні виявив дві незаконні врізки в нафтопровід, які було ліквідовано. Про це повідомляється на сторінці компанії в соцмережі Facebook.

Як зазначають в «Укрнафті», працівники служби безпеки Чернігівського нафтопромислового району й Роменської групи Охтирського нафтопромислового району обстежували нафтопровід, що за добу прокачує близько 410 км вуглеводнів з родовища.

«Майже посередині трубопроводу знайшли приварений металевий патрубок діаметром 1,25 дюйма, на патрубку – кран, далі перехідник, ще один шланг і нарешті – 1 320 м дюймової пластикової труби, прокладеної через ліс і болотисту річку Сула», – йдеться у повідомленні.

Далі, повідомляє прес-служба компанії, труба роздвоювалась – відвід ішов до річки і закінчувався краном, а основний масив нафти затікав просто в гараж у сусідньому селі.

Там нафту збирали в підвальному приміщенні, після чого закачувати в автомобілі електропомпами.

«Другу врізку знайшли в горах працівники служби безпеки Бориславського нафтопромислового району, коли обстежували нафтопровід, через який проходить 350-370 кубометрів нафти, видобутої на сусідньому родовищі», – йдеться в повідомленні.

Чотириметровий відвід діаметром півтора дюйма до узбіччя ґрунтової дороги, на кінці – кульковий кран. 

Виявивши незаконні врізки, департамент безпеки «Укрнафти» повідомив про них у поліцію. Наразі проводяться слідчі дії.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти