В начало

«Укртранснафта» на Львівщині знешкодила врізку у нафтопровід

АТ «Укртранснафта» виявило й знешкодило злочинну врізку до магістрального нафтопроводу. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у мережі Facebook.  

«Підрозділи безпеки «Укртранснафти» виявили врізку із відводом у магістральний нафтопровід на Львівщині. Аварійно-відновлювальна бригада товариства оперативно ліквідувала зловмисне пошкодження нафтогону», – зазначили у компанії.

Як повідомляється, наразі магістральний нафтопровід працює у звичайному режимі й продовжує забезпечувати надійну перекачку нафти для потреб європейських споживачів.

За фактом несанкціонованого  втручання у роботу системи магістральних нафтопроводів Національна поліція України внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронні органи проводять подальші слідчі дії.

Підрозділи безпеки «Укртранснафти» щодня працюють у цілодобовому режимі для захисту безпечної роботи нафтотранспортної системи України.

Як повідомляв enkorr раніше, департамент безпеки ПАТ «Укрнафта» у серпні минулого року виявив дві незаконні врізки в нафтопровід, які було ліквідовано.

Нагадаємо, впродовж 2023 року підрозділи безпеки АТ «Укртранснафта» виявили і ліквідували 14 злочинних врізок до магістральних нафтопроводів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти