У початок

«Укрнафта» ліквідувала врізку у колектор на Сумщині

ПАТ «Укрнафта» виявило несанкціоновану врізку у нафтозбірний колектор у Сумській області. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Працівники служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили несанкціоновану врізку у газозбірний колектор «Матлахове–Талалаївка» поблизу с. Матлахове у Сумській області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, це сталося під час робіт з пошуку несанкціонованих втручань у роботу трубопроводів Матлахівського родовища. Службою безпеки Чернігівського нафтопромислового району було виявлено витік рідини на відстані 700 м від ГЗУ «Матлахи».

«При виконанні земляних робіт (шурфування) на місці розливу представниками СБ ЧНПР було виявлено несанкціоновану врізку з шаровим краном D-50 мм», – написала прес-служба «Укрнафти».

Інформацію про знахідку передали у відповідні підрозділи Національної поліції Сумської області, співробітники якої виїжджали на місце виявленої несанкціонованої врізки. Після цього її було ліквідовано.

Наразі встановлюють обсяг збитків, завданих компанії, і осіб, які здійснили незаконну врізку.

Як повідомляв enkorr раніше, працівники служби безпеки Чернігівського нафтопромислового району «Укрнафти» під час проведення заходів з пошуку несанкціонованих втручань у роботу нафтопроводів Ярошівського і Петрушівського родовищ виявили несанкціоновану врізку.

Видання також писало, наприкінці минулого року компанія ліквідувала незаконну врізку у газопровід біля Прилук на Чернігівщині, а в лютому – знешкодила у Чернігівській області незаконну врізку у свердловину.

Окрім того, цього року «Укртранснафта» на Львівщині знешкодила врізку у нафтопровід.

Видання також писало, що на початку цього року було викрито ділків, які вкрали майже 10 млн бюджетних грн під час ремонту державного нафтопроводу «Укртранснафти» у Житомирській області.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти