У початок

«Укрнафта» виявила й ліквідувала незаконну врізку (фото)

Працівники служби безпеки Чернігівського нафтопромислового району «Укрнафти» під час проведення заходів з пошуку несанкціонованих втручань у роботу нафтопроводів Ярошівського і Петрушівського родовищ виявили несанкціоновану врізку.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Врізку було розташовано на викидній лінії свердловини № 9 «Петрушівка» поблизу с.Українське на Чернігівщині.

«Врізка виготовлена за допомогою привареного до трубопроводу патрубка висотою 5 см, до якого приєднаний кульковий кран діаметром 2 дюйми з відведеним гумовим шлангом діаметром 2 дюйми», — йдеться у повідомленні.

Інформацію про знахідку передано у відповідні підрозділи Національної поліції, співробітники якої виїжджали на місце виявленої несанкціонованої врізки. Після цього її було ліквідовано.

Наразі встановлюються збитки, завдані компанії, й особи, які здійснили незаконну врізку.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» наприкінці минулого року ліквідувала незаконну врізку у газопровід біля Прилук на Чернігівщині, а в лютому – знешкодила у Чернігівській області незаконну врізку у свердловину.

Окрім того, цього року «Укртранснафта» на Львівщині знешкодила врізку у нафтопровід.

Видання також писало, що на початку цього року було викрито ділків, які вкрали майже 10 млн бюджетних грн під час ремонту державного нафтопроводу «Укртранснафти» у Житомирській області.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти