У початок

Люди в масках напали на АЗС поблизу Кременчука й забрали з каси 95 тис. грн

Двоє озброєних людей у масках здійснили розбійний напад на АЗС, яку розташовано неподалік від Кременчука. Про це повідомив головний редактор «Кременчуцької газети» Олег Булашев на своєму телеграм-каналі.

Як зазначається, злочин стався близько 01-40 20 березня у с. Мала Кохнівка. Двоє невідомих, погрожуючи зброєю касиру автозаправної станції, заволоділи грошима в сумі 95 тис. грн і зникли у невідомому напрямку.

Один із нападників мав у руках автомат, а інший – пістолет.

Працівники АЗС під час інциденту не постраждали.

«Усередині АЗС працювали камери відеонагляду, але нападники були одягнені в темний одяг і чорні маски, тож це не дозволяє їх достеменно ідентифікувати», – написала «Кременчуцька газета».

У поліції, повідомляє видання, деталей розбійного нападу не розголошують, але обіцяють їх надати після проведення першочергових оперативно слідчих дій, які наразі тривають.

Також у поліції повідомили про відкриття кримінального провадження і про те, що на місці події досі працюють правоохоронці.

За даними джерел редакції, з відео розбійного нападу на АЗС ще можна побачити, що нападники викрали 2 пачки сигарет.

Зловмисників шукають і за межами Полтавщини. Поліція Полтавщини встановлює причетних до розбійного нападу на АЗС осіб. Для цього проводить невідкладні оперативно-розшукові заходи на території області й сусідніх регіонів.

До проведення першочергових слідчих і оперативних дій залучено слідчо-оперативну групу відділення № 2 Кременчуцького районного управління поліції, спеціалістів-криміналістів, працівників оперативних служб кременчуцької поліції й Головуправління обласної поліції.

За фактом інциденту розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. 

Як повідомляв enkorr раніше, до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС.

Видання також писало, що суд виніс вирок 34-річному жителю Борислава, який у березні погрожував підірвати гранату на автозаправці в Трускавці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти