У початок

«Укрнафта» придбала технічний метанол на 32,3 млн грн на відкритих торгах

ПАТ «Укрнафта» закупило технічний метанол для потреб видобутку на 34,7 млн грн на відкритих торгах у державній системі «Прозорро», повідомила прес-служба компанії.

«Очікувана вартість закупівель становила 34 786 800 грн. Компанія «Міжрегіональне якісне постачання» запропонувала найнижчу ціну на товар — 32 309 280 грн. У результаті економія становила 7%, або понад 2,5 млн грн», — йдеться у документі.

Як зазначили у компанії, 720 тонн технічного метанолу виробництва німецьких компаній MIDER-Helm Methanol Vertriebs GmbH або TotalEnergies Raffinerie Mitteldeutschland має бути постачено безпосередньо на родовища «Укрнафти» у Сумській, Полтавській та Івано-Франківській областях.

«Компанія швидко і з відчутною економією закупила необхідний для процесу видобутку ресурс. На відкриті торги прийшли чотири підприємства з хорошими пропозиціями, тому це приклад того, як конкуренція працює й допомагає знижувати ціну», — заявив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.

Нагадаємо, у січні 2023 р. «Укрнафта» також планує провести два аукціони у «Прозорро» на закупівлю 25 автотягачів, 15 цистерн для перевезення світлих нафтопродуктів і 10 цистерн для перевезення скрапленого газу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти