У початок

«Укрнафта» планує відкрити близько 100 магазинів на своїх АЗК

Цього року ПАТ «Укрнафта» планує облаштування приблизно 100 магазинів і встановлення 14 газових модулів на існуючих АЗС. Про це повідомляє прес-служба підприємства з посиланням на його СЕО Сергія Корецького.  

Такі заходи, з його слів, дозволять компанії отримати збільшення непаливних продажів.

Крім цього, на 2023 рік заплановано оновлення й модернізацію 25 автозаправних комплексів «Укрнафти».

Сергій Корецький зазначив, що компанія акцентує свою увагу на західному і центральному регіонах – «Укрнафта» має намір оновлювати станції і вводити покращення, які побачать по всій країні.

Зі слів топ-менеджера, у середньостроковій перспективі «Укрнафта» має стати бенчмарком на паливному ринку. При цьому мережа не планує займати нішу преміального сегмента. «У державного підприємства з державним контролем все має бути в рамках розумної економічної логіки. Якщо низькі витрати, то може бути трохи менша маржинальність», — пояснив Сергій Корецький.

У компанії зазначили, що зараз у мережі «Укрнафта» працює 448 автозаправних комплексів.

Раніше «Укрнафта» запропонувала українським підприємцям всі свої АЗС як майданчики для реалізації продукції й сервісів, а наприкінці січня анонсувала запуск власної паливної картки.

Нагадаємо, на початку листопада влада України на основі закону «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», а також низки наказів верховного головнокомандувача ЗСУ прийняла рішення про примусове відчуження у власність держави акцій кількох стратегічно важливих підприємства, серед яких ПАТ «Укрнафта» й ПАТ «Укртатнафта», які раніше контролювались групою «Приват» та іншими приватними акціонерами.

7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила це рішення.

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Згодом керівником «Укрнафти» й «Укртатнафти» було призначено Сергія Корецького.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти