У початок

Вироблено в Україні: «Укрнафта» пропонує співпрацю вітчизняним підприємцям

ПАТ «Укрнафта» пропонує українським підприємцям свої 449 автозаправних станцій як майданчик для реалізації продукції й сервісів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор «Укрнафти» Сергій Корецький.

«Ми пропонуємо українським підприємцям майданчик для реалізації своєї продукції й сервісів — 449 АЗК ПАТ «Укрнафта», які розташовано по всій країні — від основних магістралей до невеликих містечок і сіл», — зазначив він.

Корецький підкреслив, що таким чином компанія хоче підтримати український бізнес і забезпечити робочі місця й зарплати для співробітників підприємств-виробників.

«Ми звертаємося до виробників, від великих компаній до маленьких крафтярів: приходьте і давайте працювати разом», — зазначив він, додавши, що на меті у компанії в середньостроковій перспективі стати першою мережею АЗК в Україні, що пропонує товари, на 100% вироблені в Україні.

Як повідомляв enkorr, 7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила рішення про примусове відчуження у власність держави акцій ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта».

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Пізніше стало відомо, що «Укрнафту» й «Укртатнафту» очолив Сергій Корецький.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти