У початок

Ціни на нафту знижуються після перезапуску частини трубопроводу Keystone

Світові ціни на нафту в четвер вранці знижуються майже на 1% після повідомлення про перезапуск частини трубопроводу Keystone Pipeline System, свідчать дані торгів

Станом на 7:26 за Києвом ціна лютневих ф'ючерсів на нафту марки Brent знижується на 0,73%, до $82,1 за барель, січневих ф'ючерсів на WTI — на 0,89%, до $76,59. 

У четвер уранці ціни на нафту знижуються після повідомлення TC Energy про перезапуск частини трубопроводу Keystone Pipeline System, що дозволило частково відновити постачання основним трубопроводом. Раніше вартість нафти зростала протягом трьох днів на побоюваннях про можливу нестачу сировини, спричинені зупинкою прокачування через витік на Keystone.

Аналітик IG Йеап Джун Ронг (Yeap Jun Rong), чию думку наводить агентство Bloomberg, вважає, що перезапуск «може допомогти послабити побоювання з приводу пропозиції й викликати деяку волатильність у найближчій перспективі».

Також експерт додав, що довгострокові перспективи, як і раніше, залежать від «глобальної економічної активності, в якій спостерігається деяке протистояння між «яструбиною» політикою ФРС і відкриттям Китаю».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти