У початок

Stop Bloody Energy: українські енергокомпанії закликають західних колег припинити співпрацю з росією

Українські енергетичні компанії – група ДТЕК, НАК «Нафтогаз України» і НЕК «Укренерго» – запустили спільний проєкт Stop Bloody Energy, в рамках якого вони закликають західні компанії припинити співпрацю з росією у паливно-енергетичній сфері. Про це йдеться на сайті проекту.

«Кожний долар, заплачений за російські енергоносії, – це долар, відданий прямо вбивці в руки. Більше не може бути жодних вагань щодо того, вести комерційну діяльність із російськими енергетичними компаніями чи ні», – йдеться у заяві Stop Bloody Energy.

На сайті проєкту зібрано інформацію про газові, вугільні (трейдингові), нафтосервісні й машинобудівельні компанії, які продовжують співпрацю з росією. 

Мета Stop Bloody Energy – показати великі світові компанії, які попри напад росії на Україну продовжують вести бізнес у рф й фактично заробляють на крові українського народу, повідомили в компанії ДТЕК.

«Ті, хто ще цього не зрозумів, мають отримати чіткий сигнал: сьогодні у вашу маржу закладено конкретну кількість убитих українських дітей, зруйнованих домівок, знищених міст і мільйони втрачених і понівечених війною життів. Єдиний спосіб зупинити цю війну – позбавити країну-агресора коштів на її продовження», – йдеться в заяві на сайті.

Нагадаємо, раніше ДТЕК, НАК «Нафтогаз України» і НЕК «Укренерго» звертались до світової бізнес-спільноти з відкритим листом, в якому вони закликали світ відмовитись від купівлі російських енергоресурсів і припинити будь-яке постачання в росію комплектуючих і технологій для паливно-енергетичної сфери.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти