У початок

Російські окупанти підірвали нафтобазу KLO у Василькові (фото)

Також є російською мовою

Близько першої ночі 27 лютого російська армія ракетою атакувала нафтобазу KLO у Василькові (25 км від Києва). Нафтобазу зруйновано, повідомляє прес-служба мережі.

Зазначається, що сховища було заповнено майже повністю. То була єдина нафтобаза KLO.

«З першого дня війни ми працювали, заправляючи всіх бажаючих без обмежень, але віддаючи перевагу спеціальному транспорту й екстреним службам. Заправляли безплатно, коли цього потребувала ситуація. Ми безкоштовно годували й зігрівали кавою наших захисників. Щодня всі співробітники KLO працювали на повну, продовжуючи навіть після розстрілу АЗК ворожим вертольотом», — йдеться у повідомленні.

Співробітникам компанії вдалося за лічені хвилини після удару російської ракети врятувати 23 вагони з пальним і вивезти його на поїзді повз масштабну пожежу.

«Російська ракето, йди… Навіть коли нас атакують і все навколо палає – ми продовжуємо працювати… Через лічені хвилини після удару російською ракетою і вибуху нам вдалося врятувати 15 вагонів із дизельним пальним і 8 вагонів із газом», – повідомили у мережі.

«Цим пальним ми зможемо заправляти ЗСУ, тероборону, медиків, Київенерго, Київпастранс та інших, хто не дає Києву впасти і тримає небо», – додали в KLO.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти