У початок

PERN оголосила, що планує збільшити потужність паливного складу в Дебогуже поблизу Гдині

Компанія оголосила тендер на проєктні роботи в рамках будівництва трьох резервуарів обсягом 50 тис. куб. м кожен, призначених для зберігання нафтопродуктів, разом із супутньою інфраструктурою.

У завдання входить підготовка повної проєктної документації для будівництва трьох резервуарів обсягом 50 тис. м куб. кожен для зберігання нафтопродуктів ІІІ класу разом із супутньою інфраструктурою. В оприлюдненій тендерній документації зазначено, що пропозиції можна подавати до 31 січня 2023 року.

Паливний склад у Дебогуже приймає паливо, що доставляється кораблями через термінал у порту Гдині. Окрім будівництва нових резервуарів, PERN також модернізував залізничний фронт, щоб, окрім збільшення пропускної спроможності, приймати продукти, водночас забезпечити їх збільшений випуск туди.

За останні 6 років потужності зі зберігання палива в Польщі зросли на третину, тобто майже на 0,6 млн м3, і за цей час компанія побудувала 20 нових резервуарів. Раніше PERN повідомляв, що розширення потужностей для зберігання сирої нафти й палива є частиною пріоритетної мегаінвестиційної програми, яка послідовно реалізується кілька років поспіль і на яку компанія наразі виділила понад 1,4 млрд злотих.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти