У початок

KLO розпочинає відбудову знищеного АЗК в Стоянці

Мережа АЗС KLO розробляє проєкт відбудови автозаправного комплексу в селі Стоянці Бучанського району Київської області, який було повністю знищено окупантами. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Нас часто питають про відновлення роботи АЗК в Стоянці, який було ущент знищено ворогом. Так він виглядав цієї весни. Ні колонок, ні вітрин, ні стін. Тільки чергові докази безглуздості російської агресії, – кажуть у прес-службі KLO. – І нам би щиро хотілось сказати «Відбудуємо». Але, на жаль, цей АЗК не підлягає ремонту. Тому ми кажемо «Побудуємо новий»!»

У компанії зазначають, що проєкт будівництва нового АЗК у Стоянці уже на стадії розроблення, тож мережа сюди «обов'язково повернеться». «З новим, більшим сучасним АЗК, щоб знову заправляти вас пальним і гарячою кавою», – додають у KLO.

А поки триватиме будівництво, компанія планує найближчими тижнями відкрити там кілька паливних колонок, де можна буде заправити автомобіль.

Як повідомляв enkorr, раніше мережа KLO відновила роботу свого автозаправного комплексу в місті Ірпені.

Видання також повідомляло про те, що більшість автозаправних станцій KLO з вересня повернулася до роботи у цілодобовому режимі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти