У початок

«Око за око»: на комплекси Shark уже зібрано понад 88 млн грн

На новітні розвідувальні безпілотні комплекси Shark уже зібрано понад 88 млн грн, а це значить, що вже можна купити 6 таких безпілотників. Інформацію про це можна побачити на вкладці ініціативи на офіційному сайті мережі АЗК ОККО, яка є одним з ініціаторів збору коштів.

Еnkorr відслідковує спільну ініціативу мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark, яка стартувала 1 листопада. За тиждень було зібрано гроші на перший комплекс, на початок зими – накопичено на чотири, а станом на 9 грудня – на 5, а станом на сьогодні, 12 грудня, вже можна придбати 6 безпілотників Shark – наразі вже зібрано 88,1 млн грн.

Як зазначають у прес-службі мережі, щоб була змога придбати під новий рік перших 10 Sharks, потрібно накопичити ще 40 млн грн. Організатори ініціативи впевнені, що їм це вдасться, оскільки ініціативу підтримує багато людей, – і наші воїни отримають на новий рік чудовий подарунок, який допомагатиме їм нищити ворога ще ефективніше.

Нагадаємо, на розвідкомплекси мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, оприлюднений на вкладці ініціативи.

Як повідомлялося, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти